Ölüm Haberleri

ölüm haberleri ve güncel ölüm gelişmeleri, ölüm ile ilgili tüm video, ölüm fotoğrafları ve ölüm haberleri Polemik Haber sitemizde


Magazin

Sosyal medyada hakkında 'öldü' haberleri yayılan ünlü türkücü Mahsun Kırmızıgül, asılsız haberlere tepki gösterdi.

Yerel

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Celal Bayar Anadolu Lisesi'nde İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Gaye Kayan, evinde ölü olarak bulundu.

Gündem

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik tepki çeken bir...

Gündem

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Samsun'a giden uçağın kalkışından kısa bir süre sonra, kalp krizi geçirdiği öğrenilen bir yolcu hayatını kaybetti.

Dünya

Rus Dış İstihbarat Servisi Başkanı Sergey Narişkin, Rus muhalif lider Aleksei Navalny'nin eceliyle öldüğünü iddia etti.

Yerel

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bir polisin dur ihtarına uymayan bir kişi, polisle girdiği arbede sırasında vurularak öldü.

Yerel

Kalp krizinden ölen sınıf arkadaşı Sadullah Eren Çiloğlu'nun cenazesinden dönerken kazada yaralanan Ayşe Betül Karakaş, 8 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Yerel

Kahramanmaraş’ta 15 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobilin çarptığı 5 yaşındaki Ömer Halis Ateş, hayatını kaybetti.

Gündem

Adalet Bakanı Tunç, 2018-2023 tarihleri arasında ceza infaz kurumlarında 2 bin 258 tutuklu ve hükümlünün eceliyle öldüğünü açıkladı.

Dünya

ABD Başkanı Donald Trump‘ın 86 yaşındaki ablası eski yargıç Maryanne Trump, evinde ölü olarak bulundu.

Yerel

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde evde tüfekle vurulmuş halde bulunan 3 çocuk annesi Aysel Kaya, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Yerel

İzmir'de kazara tabanca ile vurulan Bucaspor U14 Futbol Takımı oyuncularından 13 yaşındaki Eymen Yada, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.