İspanya Haberleri

İspanya haberleri ve güncel İspanya gelişmeleri, İspanya ile ilgili tüm video, İspanya fotoğrafları ve İspanya haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Gazze'ye saldırılarını sürdüren terör devleri İsrail, İspanya, İrlanda, Malta ve Slovenya'nın Filistin devletini tanımada anlaştıklarını duyurmasına tepki gösterdi.

Spor

La Liga devi Real Madrid forması giyen milli yıldız Arda Güler, İspanyol basınından önde gelen kuruluşlarından Marca'nın kapağında yer aldı.

Spor

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen Arda Güler, sosyal medya hesabından maç günü paylaşımı yaptı. Milli oyuncu, Real...

Spor

Dünyanın en büyük kulüplerinin başında gelen İspanyol devi Real Madrid, İtalyan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’nin sözleşmesini, 2026 yılına kadar uzattı.

Spor

Real Madrid'e transfer olduğundan beri yaşadığı sakatlıklar nedeniyle forma giyemeyen genç yıldız Arda Güler'in, yeni yılın ilk maçında forma giyebileceği...

Spor

Real Madrid'de üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle henüz sahaya çıkamayan Arda Güler, transferde La Liga ekiplerinin radarına girdi.

Dünya

İspanya'da iki öğretmenin başlattığı imza kampanyasının ardından, çocuklarda cep telefonumu kullanımına yasal olarak yaş sınırlaması getirilmesi tartışması başladı.

Dünya

İspanya'nın başkenti Madrid'de bir çevre yoluna helikopter düştü. Ülke basını, çok sayıda kişinin hafif yaralandığını aktardı.

Dünya

Kolombiyalı şarkıcı Shakira, İspanya'da vergi kaçırma iddiasıyla ilgili davada suçlamaları kabul etti.

Spor

İspanya, EURO 2024 Elemeleri'nde sahasında ağırladığı Gürcistan'ı 3-1 mağlup etti.

Dünya

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez’in, Katalan ayrılıkçıların serbest bırakılmasına yönelik bir yasa taslağı hazırlamasını binlerce aşırı sağcı protesto etti.