İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran ve İsrail arasında yaşanan gerilime ilişkin, "Şu anda İsrail farklı şeyler söylüyor. İran aynı şekilde...

Gündem

Dışişleri Bakanlığı, İran-İsrail geriliminin ardından, "İsrail’in Şam’daki İran Büyükelçiliği’ne yaptığı saldırıyla başlayan gerilimin kalıcı bir çatışmaya dönüşme riskinin bulunduğunu" açıklamasında...

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece TSK'nın önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi.

Dünya

Gazze'deki ablukasını sürdüren terör devleti İsrail'in Refah'ta bir eve ve El Megazi mülteci kampına düzenlediği hava saldırılarında, en az 18...

Dünya

İngiltere merkezli havayolu şirketi ‘Easy Jet’, bölgedeki çatışmalar sonrasında güvenlik endişesi sebebiyle İsrail’e uçuşlarını durdurma kararı aldı.

Dünya

İsrail devlet televizyonu, İran'a, "bölgeyi kapsamlı bir savaşa sürüklemeyecek ve cevap veremeyeceği sınırlı bir saldırı planlandığını" duyurdu.

Dünya

İsrail'e saldırı düzenleyen İran, son aylarda İsrail'den art arda gelen saldırılara rağmen itidalli ve soğukkanlı hareket ettiğini açıkladı.

Gündem

Emekli Büyükelçi Uluç Özülker ve Dr. Remzi Çetin, İran ve İsrail arasındaki tüm dünyanın savaş tedirginliğiyle takip ettiği çatışmaları değerlendirdi.

Gündem

İran'ın İsrail'e yönelik hava saldırısının ardından Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.

Yerel

İzmir'de İsrail'e tepki gösteren bir grup, Filistin'e destek için Konak Atatürk Meydanı'nda eylem yaptı.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bölgemizi tehdit eden İsrail ile İran arasındaki karşılıklı saldırıları büyük endişeyle izliyoruz" dedi.

Gündem

İran'ın İsrail'e yönelik saldırıları sonrası bölgede ve dünyada saldırıyla ilgili tansiyon yükselirken, Türkiye’deki sessizlik dikkat çekiyor.