Şırnak Haberleri

Şırnak haberleri ve güncel Şırnak gelişmeleri, Şırnak ile ilgili tüm video, Şırnak fotoğrafları ve Şırnak haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Şırnak'ın Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle, Valilik kararıyla eğitime 1 gün ara verildi.

Gündem

Şırnak’ta trafik kazasında 1 polis memuru şehit oldu, 2 polis memuru da yaralandı. Mardin'deki mitingi sırasında kazaya değinen Cumhurbaşkanı Recep...

Yerel

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde düzenlenen operasyonda, bölücü terör örgütü PKK'ya ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Yerel

Hakkari- Şırnak kara yolu kar ve çığ nedeniyle trafiğe kapatıldı. Karayolları ekipleri çalışma yürütürken, kömür ve gıda yüklü yaklaşık 20...

Yerel

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle, 20 köy yolu ulaşıma kapandı.

Gündem

Pençe-Kilit bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 9 askerimizin cenazeleri, Şırnak'ta düzenlenen askeri törenle memleketlerine uğurlandı.

Yerel

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bir keçi, okula giden öğrencilerin peşine takılıp okulun içine kadar girdi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Yerel

Şırnak'ın Cizre ilçesinde arkadaşına ders çalışmaya gideceğini söyleyip evden çıkan 19 yaşındaki Dicle Erdem'den haber alınamıyor.

Yerel

Şırnak'ın Uludere ilçesinde husumetli iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada Ahmet Gün hayatını kaybederken, oğlu ağır yaralandı.

Yerel

AFAD, Şırnak'ta 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Yerel

Şırnak'ın Kumçatı beldesi, Besta Sor Köprüsü'nde iki minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 16 kişi yaralandı.

Genel

Şırnak'ta, Dicle Nehri'ne atlayan 2 kardeşten kaybolan ve arama- kurtarma çalışmaları 10'uncu gününde süren 14 yaşındaki Zelin Ç.'nin cansız bedenine...