Şirket Haberleri

şirket haberleri ve güncel şirket gelişmeleri, şirket ile ilgili tüm video, şirket fotoğrafları ve şirket haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

EPDK, elektrik piyasasında 8 yeni şirkete üretim lisansı verirken, LPG ve petrol sektörlerinde de yeni düzenlemeler yaptı.

Ekonomi

Fast Company Türkiye, gelirlerinin tamamını intenet satışlarından elde eden Türkiye'nin en büyük 100 şirketini açıkladı.

Ekonomi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği verilerine göre, kapanan şirket sayısı ise yüzde 11,7 artış oranıyla 25 bin 883'e yükseldi.

Ekonomi

Konkordatotakip.com’un Basın İlan Kurumu istatistiklerinden alınan verilere göre, 2023'ün tamamında konkordato geçici mühlet kararı verilen dosya sayısı 519 oldu.

Ekonomi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kasım ayında kurulan ve kapanan şirket istatistikleri raporunu yayımladı. Rapora göre, kasım ayında kapanan şirket...

Ekonomi

ABD Hazine Bakanlığı, Rusya'ya askeri teçhizat sağlayan kurumlara uyguladığı yaptırım listesinde 7 Türk şirket yer aldı.

Ekonomi

ABD'li WeWork şirketinin iflas başvurusunda bulunmasın ardından, pandemide büyük hasar alan Airbnb şirketinin de iflasın eşiğinde olduğu iddia edildi.