Ak parti Haberleri

ak parti haberleri ve güncel ak parti gelişmeleri, ak parti ile ilgili tüm video, ak parti fotoğrafları ve ak parti haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

‘İsrail’le ticareti’ savunduğu konuşması çeken AK Partili Nihat Zeybekçi ile yandaş Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan arasındaki gerilim devam ediyor.

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 3 bakan haricinde kabinesinde önemli değişiklikler yapacağı bilgisi sızdırıldı.

Gündem

Seçimlerde oy oranında tarihi gerileme yaşayan AK Parti'de Grup Başkanı Güler, partinin yeni üyelerinin eski üyeler kadar üzülmediğini belirtti.

Gündem

CHP Lideri Özgür Özel, Erdoğan'la ilgili "Seçimleri biz kazandık diyecek kadar seçmene karşı küstahlaşmış ve kibrinden arınamamış bir noktadadır" dedi.

Gündem

AK Parti yandaşı Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, İsrail'le ticareti savunan AK Partili Nihat Zeybekçi hakkında, zehir zemberek sözler sarf...

Gündem

Bülent Arınç'ın oğlu AK Partli Mücahit Arınç, Manisa'da MHP’li adayın desteklenmesini eleştirerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan tepki gösterdi.

Gündem

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Rolex saatiyle ilgili açıklama yaptı. Yenişehirlioğlu, saati takmaya devam edeceğini söyledi.

Gündem

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu'nun "Biz bu milletin ta kendisiyiz" notuyla paylaştığı fotoğrafta 'Rolex' markalı saati gündem oldu.

Gündem

AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da bulunduğu MYK'da, İBB'nin açtığı kent lokantaları üzerinden de bir tartışma yaşandığı ifade edildi.

Gündem

AK Parti’nin eski milletvekili ve Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz’in, devlet içinde yapılanan suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'la...

Gündem

31 Mart seçimlerinde AK Parti'den muhalefete geçen birçok belediye, yeni yönetime resmen enkaz olarak devredildi. İşte en çok borç bırakan...

Gündem

Türkiye Raporu tarafından gerçekleştirilen anketin sonucuna göre; CHP birinci parti olurken, AK Parti ise ikinci sırada yer aldı.