Adana Demirspor Haberleri

Adana Demirspor haberleri ve güncel Adana Demirspor gelişmeleri, Adana Demirspor ile ilgili tüm video, Adana Demirspor fotoğrafları ve Adana Demirspor haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada başkanlığı Metin Korkmaz'a bıraktığını duyurdu.

Spor

Süper Lig ekibi Adana Demirspor'un İtalyan futbolcu Mario Balotelli'yi transfer etmek isteyen Salernitana'nın teklifini reddetti.

Spor

Süper Lig ekibi Adana Demirspor, resmi bir açıklama yaparak Senegalli futbolcu Badou Ndiaye ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Spor

Beşiktaş'ta Samet Aybaba'nın, Adana Demirsporlu Yusuf Sarı için yaptığı transfer yorumunun ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan yanıt geldi.

Spor

Adana Demirspor'da stoper Andreaw Gravillon'un birkaç aydır maaşını alamadığı gerekçesiyle kulübe mektup gönderdiği ve sözleşmesini tek taraflı feshettiği ileri sürüldü.

Spor

Süper Lig'in 15. haftasında Adana Demirspor'u ağırlayan Galatasaray, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi'nin golleriyle 3-1 kazandı.

Spor

Süper Lig'de Galatasaray'a konuk olacak Adana Demirspor'da Mario Balotelli, Andreaw Gravillon, Ertaç Özbir ve Kevin Rodrigues'in forma giyemeyeceği açıklandı.

Spor

Beşiktaş ile yollarını ayıran Burak Yılmaz'ın Adana Demirspor’da teknik direktörlük görevine getirileceği belirtildi.

Spor

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da teknik direktör Patrick Kluivert ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı açıklandı.

Spor

Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak, teknik direktör Patrick Kluivert'ın takımdan ayrılacağı iddialarını sosyal medya üzerinden yanıtladı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında sahasında Yılport Samsunspor'a 3-2 mağlup olan Adana Demirspor'da teknik direktör Kluivert'la yollar ayrıldı.

Spor

Adana Demirspor, dün İtalya’da trafik kazası geçiren Mario Balotelli’nin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.