Antalya Haberleri

Antalya haberleri ve güncel Antalya gelişmeleri, Antalya ile ilgili tüm video, Antalya fotoğrafları ve Antalya haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Antalya'nın Serik Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkan Adayı Enver Aputkan, seçim çalışmaları sırasında kızını haksız yere işten...

Yerel

Antalya'da, kıraathanede 2 grup arasında alacak anlaşmazlığından çıkan silahlı çatışmada, 7 kişi yaralandı. Olayla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

Yerel

Antalya'da falezlerden düşerek hayatını kaybeden 24 yaşındaki Berkhan Oğuz'un babası Ebubekir Oğuz, oğlunun cesedi başında uzun süre bekledi.

Genel

Antalya'da, siyasi parti broşürü bırakmak isteyenler ile iş yeri sahibi arasında çıkan kavgada ateşlenen tabancadan çıkan mermi, 2 kuzene isabet...

Yerel

Antalya'da kontrolden çıkarak devrilen araçtaki ceza infaz koruma memuru Şahin Bayraktar (39), hayatını kaybetti.

Gündem

Açıkladığı mal varlığıyla büyük tepki toplayan AK Parti ABB adayı Turgut Altınok'un, Antalya'da 600 dairesi daha olduğu iddia edildi.

Yerel

Antalya'nın Alanya ilçesinde Necmettin But isimli şahıs, husumetlisi Ayhan Haydar Fidanboy'u, 12 kurşunla öldürerek kaçtı.

Yerel

AFAD'dan edinilen bilgilere göre, Antalya'nın Demre açıklarında 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yerel

Antalya'da öğleden sonra etkisini gösteren sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, kent merkezinde su taşkınları yaşandı, Kumluca ve Demre ilçelerinde ise...

Yerel

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan bir iş merkezinin kaldırımında, 60'lı yaşlarında olduğu tahmin edilen erkek cesedi bulundu.

Yaşam

Hava sıcaklığının 25, deniz suyu sıcaklığının 19 derece olduğu Antalya'da, sıcak ve güneşli havayı görenler, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne koştu.

Yaşam

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya'da Kepez, Muratpaşa, Serik ve Aksu ilçelerinin afet bölgesi ilan edildiğini belirtti.