Aydın Haberleri

Aydın haberleri ve güncel Aydın gelişmeleri, Aydın ile ilgili tüm video, Aydın fotoğrafları ve Aydın haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Aydın’ın Nazilli ilçesinde lokantada Serap Güçlü (28), yanına gelen ve para isteğini geri çevirdiği dilenci Hayriye K. (31) tarafından bıçaklı...

Yerel

Aydın'da sahte faturayla devleti zarara uğratan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda, 18 şüpheli gözaltına alındı.

Yerel

Aydın'ın Köşk ilçesinde 2 otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Yerel

Aydın merkezli Ankara, İzmir ve Muğla'da düzenlenen dolandırıcılık operasyonlarında, 35 kişi gözaltına alındı.

Yerel

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinin kırsal Tütüncüler Mahallesi’nde 2 gün önce kaybolan 54 yaşındaki Zeynep Çelikoğlu, ekipler tarafından bulundu.

Gündem

AK Parti'nin Aydın adayı Mustafa Savaş’ın, geçinemediğini söyleyen emekli vatandaşa yanıtı, “Emekliye bir bardak çayı çok gördüler” yorumlarına neden oldu.

Gündem

Aydın'da Güzelhisar Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan 19 yaşındaki bir öğrenci intihar ettiği öğrenildi.

Yerel

Aydın'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sağanak yağış nedeniyle yollar göle dönerken, sürücüler zor anlar yaşadı.

Gündem

Aydın’ın Köşk ilçesindeki Mezeköy tarım arazilerinin kamulaştırılması için alınan Cumhurbaşkanlığı kararı, Danıştay tarafından iptal edildi.

Gündem

Aydın'da KYK yurdunda gerçekleşen asansör faciasıyla ilgili hazırlanan iddianamede, sorumlular için istenen cezalar belli oldu.

Yerel

Aydın'da, polis ekiplerince durdurulan otomobilde narkotik köpeği 'Tina' ile yapılan aramada 1 kilogram metamfetamin maddesi ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı.

Yerel

Aydın Didim'de, yasa dışı yollardan Yunanistan’a gitmeye çalışan 37 kaçak göçmen ile 4 organizatör şüphelisi yakalandı.