Cumhur İttifakı Haberleri

Cumhur İttifakı haberleri ve güncel Cumhur İttifakı gelişmeleri, Cumhur İttifakı ile ilgili tüm video, Cumhur İttifakı fotoğrafları ve Cumhur İttifakı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

SÖZCÜ yazarı İsmail Saymaz'ın "Şu an Cumhur İttifakı'nda mısınız?" sorusunu yanıtlayan YRP Lideri Fatih Erbakan, MHP'yi kızdıracak açıklamalar yaptı.

Gündem

Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP, CHP ve DEM Parti’nin kazandığı yerlerde sağ seçmenleri konsolide ederek bu ilçeleri muhalefetten...

Gündem

Seçim zaferini değerlendiren ABB Başkanı Mansur Yavaş, başkent Ankara'da Cumhur İttifakı belediye başkanlarına çağrıda bulunacaklarını açıkladı.

Gündem

Menzil cemaatine bağlı Semerkand Vakfı, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini duyurdu.

Gündem

Kilis'te Erdoğan’ın miting yapacağı meydanın karşısına, Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin Belediye Başkan adayı Hasan Kara’yı hedef alan korsan bir pankart...

Gündem

Elazığ'da Yeniden Refah Partsi'ne ait "Ahlak Yoksa Yolsuzluk Vardır” yazılı pankart, AKP'li belediyenin zabıtaları tarafından söküldü.

Gündem

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk'ün, Gazze'de saldırıların dozunu artıran terör devleti İsrail ile ilgili itirafı, tüm Türkiye'de gündem oldu.

Gündem

Cumhur İttifakı ortağı MHP, Bahçeli'nin 'kurtarıcı' dediği Erdoğan'ın bir dönem daha cumhurbaşkanı adayı olması için devreye girdi.

Gündem

CHP lideri Özgür Özel, "Bunların niyeti belli bunlar İstanbul Sözleşmesi’ne bağlı, Medeni Hukuka karşı o yüzden onlarla birlikteler" dedi.

Gündem

MHP’nin Rize Salarha Belde Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Yılmaz Akarsu, ismi ilçe seçim kuruluna verilmediği için seçimlere giremiyor.

Gündem

MHP'li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin, ittifak ortakları AK Parti hakkında söylediği sözler sonrası AK Partililer, Vergili'yi MHP Lideri Bahçeli'ye...

Gündem

Cumhur İttifakı ortağı HÜDA PAR'ın, yerel seçim adaylarını açıklamaya başlamasıyla, adayların Hizbullah terör örgütü ile olan bağlantıları ortaya çıktı.