Dışişleri Bakanlığı Haberleri

Dışişleri Bakanlığı haberleri ve güncel Dışişleri Bakanlığı gelişmeleri, Dışişleri Bakanlığı ile ilgili tüm video, Dışişleri Bakanlığı fotoğrafları ve Dışişleri Bakanlığı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Libya'da Türkiye Başkonsolosluğu'nun tekrar açılacağını duyurdu.

Gündem

Gazze'deki ateşkes beklentilerini değerlendiren Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Şu an ateşkesle arada sadece ABD var" ifadesini kullandı.

Gündem

Dışişleri Bakanlığı, terör devleti İsrail'in Doğu Kudüs'te yeni yerleşim yerleri inşa etme girişimi üzerine sert bir 'kınama' açıklaması yaptı.

Gündem

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, 130 Türk vatandaşı ve aile yakınının dün gece Gazze'den Mısır'a geçtiğini duyurdu.

Gündem

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Gazze'de tahliye bekleyen 44 Türk ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) vatandaşının Mısır'a ulaştığını, hava...

Gündem

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Ankara'da bir araya gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Blinken'ın sarılma hamlesine karşılık vermedi ve...

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, temaslarda bulunmak için Türkiye'ye gelen ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.

Gündem

Pakistan'ın Belucistan eyaletinde düzenlenen ve 14 askerin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısının ardından, Dışişleri Bakanlığı bir başsağlığı mesajı yayımladı.