Devlet Bahçeli Haberleri

Devlet Bahçeli haberleri ve güncel Devlet Bahçeli gelişmeleri, Devlet Bahçeli ile ilgili tüm video, Devlet Bahçeli fotoğrafları ve Devlet Bahçeli haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yayımladığı bayram mesajında, Van'da DEM Parti adayına mazbata verilmesini sert sözlerle eleştirdi.

Gündem

31 Mart seçimlerinde elindeki birçok belediyeyi CHP'ye kaptıran MHP'de, Genel Başkan Devlet Bahçeli yeni bir 'A takımı' oluşturacak.

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın aldığı ağır yenilgiye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gündem

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Anıttepe Ortaokulu’nda oyunu kullanan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, yüzündeki morluklar gözlerden kaçmadı.

Gündem

MHP Lideri 10 gündür ortalıkta yok. AK Parti'nin İstanbul mitingine dahi katılmayan Bahçeli, Erdoğan ile yan yana görüntü de vermedi.

Gündem

Cumhur İttifakı ortağı MHP, Bahçeli'nin 'kurtarıcı' dediği Erdoğan'ın bir dönem daha cumhurbaşkanı adayı olması için devreye girdi.

Gündem

Sosyal medyadan açıklama yapan İYİ Partili Mehmet Tolga Akalın, "Biz MHP'yi aldık, Tayyip Erdoğan bizim elimizden aldı Devlet Beye iade...

Gündem

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, İliç'teki maden faciası sonrası eleştiri oklarının hedefi haline gelen Murat Kurum'a sahip...

Gündem

Grup toplantısında konuşan MHP Lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu hakkında "Sınıf arkadaşım Kılıçdaroğlu’nun ahı tutacak, bumerang gibi ters dönecek" ifadelerini kullandı.

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vekilliği düşürülen Can Atalay ile ilgili skandal bir açıklama yaptı. Bahçeli, "adalet yerini bulmuştur" dedi.

Gündem

CHP Lideri Özgür Özel, Devlet Bahçeli'ye "Bizim karşısında olduğumuz 6. filoydu, senin yanında durdukların onun yanında namaza durdular" dedi.

Gündem

Mersin'de konuşan MHP lideri Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı güçlü ise vatandaşımızın karnı tok, başı dik, alnı açıktır”...