Emekli ikramiyesi Haberleri

Emekli ikramiyesi haberleri ve güncel Emekli ikramiyesi gelişmeleri, Emekli ikramiyesi ile ilgili tüm video, Emekli ikramiyesi fotoğrafları ve Emekli ikramiyesi haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Emekli bayram ikramiyesinin 3 bin TL'ye yükseltilmesini öngören Yargı Paketi bu hafta Meclis Genel Kurulu'nda görüşülecek.

Ekonomi

Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı’nda verilmesi planlanan ikramiyelerle ilgili yeni bir karar alındı. Bu kapsamda yeni emekliler ikramiye alamayacak.

Ekonomi

Emekli ikramiyelerinin artırılması hakkında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "bu adımları atmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Ekonomi

Gazete Pencere'den Nuray Babacan'ın iddiasına göre AK Parti iktidarı, seçim kampanyasında emeklilere bayramlarda verilen 2 bin liralık ikramiyeyi 5 bin...

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışan emeklilere ödenecek 5 bin TL’lik ikramiyenin ne zaman hesaplara yatacağını açıkladı.

Ekonomi

Çalışan emeklilerin de 5 bin TL ikramiye almasıyla ilgili verilen kanun teklifi, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışan emeklilere verilecek ikramiyelerin, 15 Aralık'a kadar tamamlanacağını duyurdu.

Ekonomi

Bütçede oluşan açığı kapatmak için çalışmalarını sürdüren Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’in emeklilere verilen ikramiye rahatsız olduğu iddia edildi.

Ekonomi

Cumhuriyet'in 100'üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle emeklilere verilen 5 bin liralık ikramiyeden yararlanamayan çiftçiler de, ikramiyeyi bu ay içinde alacak.