Erdoğan Haberleri

Erdoğan haberleri ve güncel Erdoğan gelişmeleri, Erdoğan ile ilgili tüm video, Erdoğan fotoğrafları ve Erdoğan haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Bursa'da gerçekleştirilen mitingde emekli maaşlarıyla ilgili konuşan AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önümüzdeki temmuz ayında yılın ilk 6 ayındaki...

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarının açılış töreni adı altındaki mitingine, belediye personelinin katılımı zorunlu tutuldu.

Gündem

İngiliz The Guardian gazetesi, seçimler önce yayınladığı analizde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan "Erdoğan'ın politik düşmanı" olarak söz etti.

Gündem

Metropoll Araştırma'nın son İstanbul anketine göre İmamoğlu, rakibi Kurum ile yarışsa, AK Partili Cumhurbaşkanı ile de yarışsa seçimi önde götürüyor.

Gündem

İBB seçimlerini Ekrem İmamoğlu'nun kazanması halinde "Özal'ın düşüşüne benzer" bir hızlanmanın, bu kez Erdoğan için de geçerli olabileceği iddia edildi.

Gündem

Ülkeyi derin yasa boğan 6 Şubat depremlerinde kızı ve torunlarını kaybeden Suna Öztürk, “Bulun çocuklarımı. Ölüyüm, ölüyüm. Bulun çocuklarımı, niye...

Gündem

Aksaray'daki mitingde konuşan AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomik krizi 'gelip geçici sıkıntılar' olarak niteleyerek, vatandaştan sabır istedi.

Gündem

Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, "AK Partililerin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden seçilmesine olanak sağlama hesaplarını" kaleme aldı.

Ekonomi

Erdoğan'ın emekli promosyonları için alt sınırı 8 bin lira olarak açıklamasına rağmen, kamu bankaları bu rakamı karşılayamadı.

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yeniden Büyük İstanbul Mitingi’ nedeniyle, bazı yollar yine trafiğe kapatıldı.

Gündem

AK Parti'nin seçim çalışmalarına Bakanların katılmasına tepki gösteren İmamoğlu, Erdoğan'a ithafen, "Bakanları niye zor durumda bırakıyorsun?" dedi.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendinden önceki dönemde yüzde 47 olduğu için eleştirdiği politika faizi kendi döneminde yüzde 50 oldu.