FETÖ Haberleri

FETÖ haberleri ve güncel FETÖ gelişmeleri, FETÖ ile ilgili tüm video, FETÖ fotoğrafları ve FETÖ haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

14 ilde FETÖ'ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Kıskaç-12 operasyonlarında, 60 FETÖ'cü kıskıvrak yakalandı.

Gündem

İzmir ve İstanbul'da belirlenen 16 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, FETÖ'yle bağlantısı belirlenen 14 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

FETÖ terör örgütü üyeliğinden hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari Bekir Boydak, Çekmeköy'de bir villada yakalandı.

Gündem

Amasya'da bir sanık için FETÖ üyeliğinden ceza isteyen savcının, 2013 yılına ait 'hoca efendiyi dinleyin' şeklinde paylaşımı ortaya çıktı.

Gündem

MİT'in MOSSAD ajanlarına yaptığı operasyonlarda adı geçen eski polis İsmail Kaya’nın, Muhsin Yazıcıoğlu suikastı soruşturmasında itirafçı olarak ifade verdiği ortaya...

Gündem

MHP eski milletvekili adayı ve Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Orhan Özbey, AK Partililere operasyon yapan Elazığ Emniyeti’ni FETÖ'cülükle ile suçladı.

Gündem

Terör örgütü FETÖ'nün ordu ve emniyet yapılanmasına yönelik düzenlenen 'Kıskaç-10' operasyonlarında, 91 FETÖ üyesi yakalandı.

Gündem

FETÖ'nün Bahreyn imamı İbrahim Demir, kendisine emanet edilen 17 yaşındaki çocukla ilişki yaşadı. Rezil imam, müstehcen fotoğrafları şantaj için kullandı.

Gündem

Seçim sürecinde AK Parti’yle uzlaşmayan Yeniden Refah Partisi hakkında, yandaş Yeni Şafak gazetesi, ‘FETÖ’cü’ suçlamasında bulundu.

Gündem

İzmir'de Bank Asya'nın artan hesap kaydı ve yurt dışı gezilerine katıldıkları tespit edilen FETÖ'cü 3 şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Gündem

İzmir ve İstanbul'da terör örgütü FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda, 15 FETÖ'cü gözaltına alındı.

Gündem

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ'ye yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, 4 şüpheli gözaltına alınırken, 2 şüphelinin de firari olduğu öğrenildi.