Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor'a konuk olan Fenerbahçe mücadeleden 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Spor

Ligin sonuna yaklaşılırken Fenerbahçe'nin haftaya çıkacağı Beşiktaş derbisi öncesi 7 futbolcusu kart sınırında bulunuyor.

Spor

Konferans Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Olympiakos ile karşılaşan Fenerbahçe penaltılara giden karşılaşmayı 3-2 kaybederek Avrupa'ya veda etti.

Spor

UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Kadıköy’de Olympiakos'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de tek hedef, yarı finale çıkmak.

Spor

Süper Lig'in 34. haftasında karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi açıklandı.

Spor

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final rövanşında Olympiacos'u konuk edeceği maçı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler yönetecek.

Spor

UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşmaya hazırlanan Fenerbahçe'ye, sakatlığı bulunan 2 yıldız oyuncusundan müjdeli haber geldi.

Spor

Süper Lig'in 32. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk olan Fenerbahçe geriye düştüğü mücadeleyi 2-1 kazandı.

Spor

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe'nin bu akşam Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın yabancı VAR hakemi açıklandı.

Spor

Fenerbahçe'de Oosterwolde’nin sezonu kapatmasının ardından futbolcuların ağırlıklı olarak adale sakatlığı yaşaması, kafaları karıştırdı.

Spor

Fenerbahçe Kulübü, Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nı 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirecek.

Spor

Konferans Ligi'ndeki Olympiacos'a konuk olan Fenerbahçe'de sakatlanan Oosterwolde'nin sakatlığı sebebiyle sezonu kapattığı açıklandı.