Gaziantep Haberleri

Gaziantep haberleri ve güncel Gaziantep gelişmeleri, Gaziantep ile ilgili tüm video, Gaziantep fotoğrafları ve Gaziantep haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle dereye uçan otomobildeki 4 kişi yaralandı.

Genel

Gaziantep'te, akaryakıt tankerine gizlenmiş şekilde taşınan Afgan uyruklu 52 kaçak göçmen yakalandı. Kaçak göçmenlerden 2'sinin havasızlıktan yaşamını yitirdiği belirlenirken, 7'si...

Genel

Gaziantep'te, Abdurrahman Açıkbaş (37) ve Halaf Açıkbaş (32) kardeşler, iddiaya göre arazi paylaşımı taleplerine kabul etmeyen babalarını bıçakladılar.

Yerel

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, depremzedelerin yaşadığı konteynerde ortaya çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yerel

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, jandarmanın düzenlediği operasyonda, göçmenlerin kaçak geçişlerini organize eden 4 şüpheli tutuklandı.

Yerel

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde aynı kavşakta 1 saat ara ile meydana gelen iki kazada, 2 motosikletli yaralandı.

Gündem

CHP lideri Özel, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde, “Bir daha tüm ülkemizin böyle bir acı ile karşı karşıya kalmamasını diliyorum....

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep'te bir polis helikopterinin düştüğünü açıklarken iki pilotun şehit olduğunu belirtti.

Yerel

Gaziantep Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nün geçici olarak kullandığı hizmet binasının teras katında yangın çıktı.

Zlider

Gaziantep'te, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 30 tüfek ve 18 ses tabancası ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

Zafer Partisi lideri Özdağ, Suriye'den gelen 30 bin kişilik din grubunun "PKK karşıtı" olarak Gaziantep'e yerleştirildiklerini öne sürdü.

Yerel

Gaziantep'te tesisat ustalığı yapan 2 çocuk babası Can Özdağlı, otomobilinde uğrasığı silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.