Gebze Haberleri

Gebze haberleri ve güncel Gebze gelişmeleri, Gebze ile ilgili tüm video, Gebze fotoğrafları ve Gebze haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde ısı yalıtım malzemeleri üreten fabrikada çıkan yangın, itfaiyenin yaklaşık 1 saatlik müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Yerel

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir fabrikada meydana gelen sanayi tüpü patlamasında 2 işçi hayatını kaybederken, 6 işçi de yaralandı.

Gündem

CHP'de Gebze adayı Nail Çiler'in sağlık sorunları nedeniyel çekilmesinin ardından çıkan aday krizi sona erdi. CHP'nin Gebze'de aday çıkarmayacağı öğrenildi.

Gündem

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Kocaeli Gebze Belediye Başkan Adayı oldu.

Yerel

Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki bir kimya fabrikasında yangın çıktı. Alevler fabrikayı sararken, bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

Yerel

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki palet fabrikasında yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yerel

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde ailesiyle birlikte evinin bahçesinde çay içen Dündar Dursun Özkan'ı (43), tabancayla ateş ederek yaralayan 3 şüpheli, gözaltına...

Genel

Gebze'de başına motosiklet kaskı takan 2 şüpheli "Ağabeyime selam olsun, kılıcı keskin olsun" dedikten sonra oto galeriye kurşun yağdırdı.

Gündem

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Sol Parti yöneticileri Buğra Aydoğan ve Erdem Şimşek bu sabah ev baskınlarıyla gözaltına alındı.