IŞİD Haberleri

IŞİD haberleri ve güncel IŞİD gelişmeleri, IŞİD ile ilgili tüm video, IŞİD fotoğrafları ve IŞİD haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

21 ilde IŞİD terör örgütüne yönelik 4 gündür gerçekleştirilen "BOZDOĞAN-18" operasyonlarında 51 şüpheli yakalandı.

Gündem

30 ilde terör örgütü IŞİD'e yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Bozdoğan-7 Operasyonu'nda 147 şüpheli yakalandı.

Dünya

Rusya'nın Başkenti Moskova’da gerçekleştirdiği terör saldırısında 139 kişiyi öldüren“radikal islamcı” terör örgütü IŞİD, yeni bir tehdit mesajı daha iletti.

Gündem

Terör örgütü IŞİD’e yönelik 8 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen BOZDOĞAN-15 operasyonunda, 24 teröristin yakalandığı açıklandı.

Gündem

Interpol tarafından her yerde aranan Rus uyruklu IŞİD'li terörist, Mersin'deki Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışırken yakalandı.

Dünya

İran'ın Kirman kentinde IŞİD'in üstlendiği saldırıda yaşamını yitirenlerin sayısı 89'a yükseldi.

Gündem

İstanbul’da yılbaşı gecesi kilise ve sinagoglara yönelik eylem hazırlığında olduğu belirtilen IŞİD üyeleri gözaltına alındı. Gözaltına alınan IŞİD üyelerinden 25’i...

Gündem

MİT ve Emniyet'in ortak operasyonunda, IŞİD'li Micbel El-Şuveyhi, Mohammed Hilaf Ibrahim Ibrahım ile Abdullah El Cumeyli İyheb Elani ve irtibatlı...

Gündem

İstanbul’da terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyon başlatıldı. Operasyonda 22 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

İstanbul'da silahlı terör örgütü IŞİD üyelerine destek amacıyla para topladıkları iddiasıyla 6 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Gündem

İstanbul'da IŞİD ve El Kaide'ye yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 9 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

INTERPOL ve Europol tarafından kırmızı bültenle aranan terör örgütü IŞİD üyesi Irak uyruklu 2 kişi, Kırşehir'de yakalandı.