Kütahya Haberleri

Kütahya haberleri ve güncel Kütahya gelişmeleri, Kütahya ile ilgili tüm video, Kütahya fotoğrafları ve Kütahya haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

MHP'nin Kütahya'da seçimlerin iptali ve yenilenmesine yönelik olağanüstü itirazı, Yüksek Seçim Kurulu tarafından reddedildi.

Gündem

Kütahya'da MHP'nin belediye başkanlığı seçim sonuçlarına yapılan itirazlar sonrasında yapılan yeniden sayımda, CHP yine kazandı.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu, CHP'nin yaptığı itirazı reddederek Kütahya'da geçersiz oyların yeniden sayılmasına karar verdi.

Gündem

MHP’nin Kütahya Belediye Başkan Adayı Alim Işık, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde bazı sandıklarda usulsüzlükler olduğunu iddia ederek...

Yerel

Kütahya'nın Gediz ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Gündem

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde kar kalınlığı 29 santime ulaşırken, Muş-Bitlis Karayolu'nda tipi nedeniyle mahsur kalan 100 kişi, ekipler tarafından kurtarıldı.

Yerel

Kütahya'da durdurulan yolcu otobüsündeki kadın yolcunun üzerinde 97,84 gram metamfetamin bulundu. Kadın ile diğer şüpheli yakalanıp, tutuklandı.

Yerel

Kütahya'nın Gediz ilçesinde yolcu otobüsü devrildi. Kazada otobüs şoförünün de aralarında bulunduğu 18 kişinin yaralandığı belirtildi.

Yerel

Kütahya, Tavşanlı kara yolunda 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1'i ağır, 8 kişi yaralandı.

Yerel

Kütahya'da uyuşturucuya alıştırdıkları kadınları fuhuş yapmaları konusunda zorladığı tespit edilen 8 şüpheli, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Kültür Sanat

Kütahya’nın Aizanoi Antik Kenti'nde yürütülen kazı çalışmalarında, mitolojide aşk ve güzellik tanrıçası olarak bilinen Afrodit’in ikinci, şarap tanrısı Dionysos’un ise...

Yerel

Kütahya'da bir apartmanın zemin katında çıkan yangında yoğun duman nedeniyle üst katlardaki evlerinde mahsur kalan daire sakinleri, merdivenli itfaiye aracı...