Kırıkkale Haberleri

Kırıkkale haberleri ve güncel Kırıkkale gelişmeleri, Kırıkkale ile ilgili tüm video, Kırıkkale fotoğrafları ve Kırıkkale haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde MHP'den Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Bişkin'in aracına silahlı saldırı düzenlendi.

Yerel

Kırıkkale'de, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yerel

Kırıkkale’de istinat duvarının yıkılması neticesinde rayların üzerine akan dolgu malzemesine çarpan yük treni raydan çıktı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Yerel

Kırıkkale'de, kamyon ile çarpışan traktörün sürücüsü İsmail Bostancı (60) hayatını kaybetti, araçta bulunan Abdullah Bostancı (35) ise yaralandı.

Genel

Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı (Interpol) tarafından mavi bültenle aranan Irak uyruklu DEAŞ şüphelisi, Kırıkkale'de yakalandı.

Yerel

Kırıkkale’de polis ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 3 kişi gözaltına alındı.

Yerel

Kırıkkale kent merkezinde polis tarafından durdurulan bir kamyonette, 1 milyon 260 bin içi tütün dolu makaron ele geçirildi, 3 şüpheli...

Yerel

Kırıkkale'de sokak köpeğini tüfek ile öldüren A.B. (71), adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yerel

Kırıkkale'de kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonda, 4 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon sırasında çok sayıda kaçak sigara ve içki ele geçirildi.