KYK Haberleri

KYK haberleri ve güncel KYK gelişmeleri, KYK ile ilgili tüm video, KYK fotoğrafları ve KYK haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Aydın'da Güzelhisar Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan 19 yaşındaki bir öğrenci intihar ettiği öğrenildi.

Gündem

Aydın'da KYK yurdunda gerçekleşen asansör faciasıyla ilgili hazırlanan iddianamede, sorumlular için istenen cezalar belli oldu.

Eğitim

Isparta, Yalvaç'ta kız ve erkek öğrenci yurdunda kalan 110 öğrenci yedikleri yemekten sonra rahatsızlanınca gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurdu.

Eğitim

Kars'ın Kağızman ilçesinde bir KYK yurdunda kalan 80 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.

Gündem

İstanbul'da bulunan Cevizlibağ Atatürk KYK Kız Öğrenci Yurdunda asansör düştü.

Gündem

Tunceli'de bulunan KYK yurdunda dört gündür suların kesik olmasının ardından öğrenciler protesto etti.

Gündem

Yalova KYK Çınarcık Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan 15 öğrenci, öğle yemeğinde yedikleri yemekten sonra rahatsızlandı. Zehirlenme şüphesi üzerine öğrenciler, yurda...

Genel

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bulunan KYK yurdunda konaklayan 34 üniversite öğrencisi, sabah kahvaltısının ardından gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurdu.

Eğitim

Asansör arızaları ve ölümle sonuçlanan kazalarla gündemden düşmeyen KYK yurtlarında skandal üstüne skandal yaşanıyor. Diyarbakır’da bulunan kız öğrenci yurdunda yemeğin...

Genel

Ankara Çubuk Fatma Hanım KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda içerisinde öğrencilerin bulunduğu sırada arızalanan asansör, 3'üncü kattan eksi 1'inci kata düştü.

Gündem

İYİ Parti'nin KYK yurtlarındaki asansörlerin muayene ve bakımlarında ihmal olup olmadığının araştırılması önerisi, AK Parti ve MHP'nin oylarıyla reddedildi.

Gündem

KYK yurdundaki asansör kazasında üniversite öğrencisi Zeren Ertaş'ın ölümüyle sonuçlanmıştı. Kazaya ilişkin 1 kişi daha tutuklandı.