KYK yurdu Haberleri

KYK yurdu haberleri ve güncel KYK yurdu gelişmeleri, KYK yurdu ile ilgili tüm video, KYK yurdu fotoğrafları ve KYK yurdu haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Afyonkarahisar'daki Tınaztepe Erkek Öğrenci Yurdu'nda Ülkü Ocakları İl Başkanı'na "karşılama töreni" düzenlendi. Skandal görüntüler büyük tepki çekti.

Gündem

Aydın'da KYK yurdunda gerçekleşen asansör faciasıyla ilgili hazırlanan iddianamede, sorumlular için istenen cezalar belli oldu.

Gündem

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencilerinden olan Elif Coşkun, kaldığı KYK yurdunun banyosunda arkadaşları tarafından ölü olarak bulundu.

Gündem

Konya'nın Bozkır ilçesinde bulunan Mustafa Suna Öz Kız KYK yurdunda bir öğrencinin kafasına fayans düştü. Yaralanan öğrenci tedavi altına alındı.

Eğitim

Karadeniz Kız Yurdu'nda kalan öğrencielr yemelerinden çıkan böcek ve demir somun fotoğraflarını "Samsun Karadeniz Kız Yurdu'ndan kareler. Yayında ve yapımda...

Yerel

Kars'ta bulunan Serhat KYK Kız Yurdu’nun yemekhanesinde çay dökme yüzünden çıkan kavgada, 1 kız öğrenci yaralandı.

Gündem

KYK yurtlarında öğrencilerin yaşadığı mağduriyetler bitmiyor. Bolu Sosyal Bilimler Lisesi’nin KYK yurdunda kalan bir öğrencinin yemeğinden arı çıktı.

Gündem

İzmir’de KYK yurdunda kalan kız öğrenci, tacize uğrayan bir arkadaşına güvenlik görevlisinin “Bu saatte gelirsen tacize uğraman normal” dediğini aktardı.

Gündem

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, KYK yurdunda öğrenci Zeren Ertaş'ın asansör faciasında ölmesinin ardından verilen tepkileri 'provokasyon ve...