Kayıp Haberleri

Kayıp haberleri ve güncel Kayıp gelişmeleri, Kayıp ile ilgili tüm video, Kayıp fotoğrafları ve Kayıp haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Muğla'nın Marmaris ilçesinde mantar toplamak için gittiği dağda kaybolan İsa Çiftçi'yi arama çalışmaları, 8 günlük aradan sonra yeniden başladı.

Genel

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde oturan ve 36 saattir kendilerinden haber alınamayan Uğur (14) ve Çektar Türksever (11), Gemlik ilçesinde bulunan bir...

Yerel

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde oturan Mehmet İhsan Türksever'in çocukları Uğur ve Çektar Türksever'den haber alınamıyor.

Gündem

Rusya'nın Novorosssiyky Limanı'ndan İskenderun Limanı'na giden ‘PS VALETTA’ isimli gemide, temizlik işlerinden sorumlu Türk mürettebat, ortadan kayboldu.

Yerel

Antalya'nın Kemer ilçesinde doğa yürüyüşüne çıktıktan sonra 7 gündür kendisinden haber alınamayan Rus kadın turist için arama çalışmaları başlatıldı.

Yerel

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 1 haftadır kayıp olarak aranan 58 yaşındaki Hüseyin Hasgül, evinde bulunan çekyatın içinde ölü olarak bulundu.

Yerel

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde 2 gündür haber alınamayan 84 yaşındaki Haşim Yıldız, dere yatağına düşen aracının içinde ölü olarak bulundu.

Yerel

Aydın’ın Didim ilçesinden tekne ile denize açıldıktan bir daha haber alınamayan iş insanı Yasin Cinkaya'nın ailesinin avukatı, yazılı bir açıklama...

Yerel

Şırnak'ın Cizre ilçesinde arkadaşına ders çalışmaya gideceğini söyleyip evden çıkan 19 yaşındaki Dicle Erdem'den haber alınamıyor.

Yerel

Düzce’de 10 gün önce işe gideceğini söyleyip evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan Gökhan Koçoğlu, her yerde aranıyor.

Yerel

Aydın Germencik'te çöplükte bulunan insan kemiklerinin, 3 yıldır kayıp olan Hakkı Gençoğlu'na ait olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili 2 kişi...