Meral Akşener Haberleri

Meral Akşener haberleri ve güncel Meral Akşener gelişmeleri, Meral Akşener ile ilgili tüm video, Meral Akşener fotoğrafları ve Meral Akşener haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Cumhurbaşkanı hükümet sistemini eleştiren İYİ Parti Lideri Meral Akşener, "Sayın Erdoğan dahil, şu anda bu sistemden herkes pişmandır" dedi.

Gündem

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in esnaf ziyaretini gerçekleştirdiği Kartal'da İYİ Partililer ile Yeniden Refah Partisi pankartı asmak isteyen grup arasında...

Gündem

ATO Kongre Merkezi'nde konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin seçim beyannamesini açıkladı.

Gündem

İYİ Parti’de, aralarında Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu (GİK) eski üyesi Binnur Karadağlı’nın da bulunduğu 16 kişi, istifa etti.

Gündem

CHP lideri Özgür Özel, İYİ Parti lideri Meral Akşener'e taziye ziyaretinde bulundu.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisi hakkındaki iddialarına cevap verdi.

Gündem

İYİ Parti'den istifa eden Ece Güner, sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Güner, " İmamoğlu’na verilmeyen her oy, Kurum’u...

Gündem

İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener, partisinin Ankara Büyükşehir Belediyesi Adayının Cengiz Topel Yıldırım olduğunu duyurdu.

Gündem

Bodrum Yurttaş İnisiyatifi, "mertçe cinayetler" sözleri yüzünden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gündem

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'mertçe cinayetler' açıklamasına, Cumartesi Anneleri'nden çok sert tepki geldi.

Gündem

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, "Biz Meral Akşener'i asla karın ağrısı olarak görmedik" diyerek Akşener'e 4 yıl önceki bildiri...

Gündem

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında, Antalya, Kocaeli, Giresun ve Kars'ın belediye başkan adaylarını açıkladı.