Minibüs Haberleri

Minibüs haberleri ve güncel Minibüs gelişmeleri, Minibüs ile ilgili tüm video, Minibüs fotoğrafları ve Minibüs haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Avcılar’da cadde yerine kaldırımda ilerleyen minibüs sürücüsünün görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından polis ekipleri harekete geçti. Minibüs sürücüsüne 2 bin...

Yerel

Diyarbakır’da otomobille minibüsün kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi öldü, 2’si ağır, 5 kişi yaralandı.

Yerel

Gaziosmanpaşa'da bir minibüs şoförü ve otomobil sürücüsü arasında yaşanan tartışma beyzbol sopalı saldırıya dönüştü. Minibüs şoförünün sopayla saldırdığı anlar cep...

Yerel

Bolu'da, Kartalkaya kayak merkezinden dönen tatilcilerin taşındığı minibüsün keskin virajda sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildiği kazada, araçta bulunan 19 yolcudan 14'ü...

Gündem

İBB, minibüslerde İstanbulkart ile ödeme dönemini başlattı. Uygulama ilk olarak pilot bölge olarak seçilen Arnavutköy'de hayata geçirilecek.

Yerel

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde yolcu taşıyan minibüs ile kapalı kasa minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3'ü ağır, 8 kişi yaralandı.

Yerel

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bariyere çarpıp devrilen kapalı kasa minibüste bulunan 2 kişiden 1'i öldü, 1'i de yaralandı.

Yerel

Zeytinburnu'nda, otomobilleriyle düğün konvoyu yapan gruptan bir kişi, minibüsün üstüne çıkarak etrafa para saçtı.

Yerel

Batman'ın Gültepe Mahallesi'ndeki sanayi sitesinde park halindeyken alev alan minibüs, yanarak tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yerel

Tokat'ta kamyona arkadan çarpan minibüsteki 5 kişi hayatını kaybetti.

Yerel

Şırnak'ın Kumçatı beldesi, Besta Sor Köprüsü'nde iki minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 16 kişi yaralandı.

Yerel

Şanlıurfa’da elektrik malzemesi taşıyan minibüs, seyir halindeyken İpekyol Bulvarı’nda bir anda alev alarak yanmaya başladı.