Motosiklet Haberleri

Motosiklet haberleri ve güncel Motosiklet gelişmeleri, Motosiklet ile ilgili tüm video, Motosiklet fotoğrafları ve Motosiklet haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Antalya'da seyir halindeyken motosikletinin kayması sonucu düşen ve kamyonet altında kalan sürücü Recep Gün'ün (30) kurtarıldıktan sonraki ilk sorusu, "Motosikletim...

Yerel

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde kullandığı motosikletle birlikte şarampole yuvarlanan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti, kız arkadaşı yaralandı.

Yerel

Kocaeli'nin Derince ilçesindeki bir kavşakta halk otobüsünün çarptığı motosiklet sürücüsü Kaan Muhammed Akbulak, hayatını kaybetti.

Yerel

Edirne'nin Keşan ilçesinde motosiklet ile hafif ticari aracın çapıştığı kazada 1'i ağır 2 lise öğrencisi yaralandı.

Yerel

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde motosiklet ile seyir halinde olan Şakir Aydın ve Tayfun Avcı, uğradıkları silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

Yerel

Denizli’nin Çivril ilçesinde, otomobille çarpışarak yaşamını yitiren tarih öğretmeni Süleyman Çabuk'un, kaza yaptığı motosikleti 12 gün önce aldığı ortaya çıktı.

Yerel

Bursa'nın İnegöl ilçesinde devrilen motosikletin ehliyetsiz sürücüsü Muhammed Ö. (15) sürüklenip karşı yönden gelen otomobilin altında girdi.

Yerel

İstanbul'un Beykoz ilçesinde elektrik panosuna çarpan motosikletin sürücüsü olan İTÜ son sınıf öğrencisi Oğuzhan Emeç, hayatını kaybetti.

Gündem

Milyonlarca sürücünün dört gözle beklediği önemli haber geldi. Karayolları Trafik Kanunu’nda değişikliğe gidilerek, B sınıfı ehliyeti olanların motosiklet kullanmasının önü...

Yerel

İstanbul Kağıthane'de Hamidiye Mahallesi Ferman Caddesi'nde yolda yürüyen bir kişi, motosikletli iki kişi tarafından düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralandı.

Çevre

Çanakkale’de olumsuz hava koşulları nedeniyle motosiklet, motokurye, skuter, elektrikli skuterlerin trafiğe çıkışının yasaklandığı duyuruldu.

Gündem

İkinci el otomobil ve arazi taşıtlarına getirilen, galerilerin yeni taşıtların ilk tescilinden itibaren altı ay geçmeden veya altı bin km...