Ordu Haberleri

Ordu haberleri ve güncel Ordu gelişmeleri, Ordu ile ilgili tüm video, Ordu fotoğrafları ve Ordu haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP'nin Hatay ve İskenderun, İYİ Parti'nin Ordu seçimlerine ilişkin "tam kanunsuzluk" gerekçesiyle yaptığı itirazları reddetti.

Gündem

CHP’nin Hatay ve İYİ Parti’nin Ordu seçimleri için yaptığı itirazlara ilişkin konuşan YSK Başkanı Ahmet Yener, “Bugün muhtemelen görüşülür” dedi.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu, İYİ Parti'nin Ordu'da seçimlerin iptali ve yeniden yapılması talebini reddetti.

Gündem

Terör örgütü FETÖ'nün ordu ve emniyet yapılanmasına yönelik düzenlenen 'Kıskaç-10' operasyonlarında, 91 FETÖ üyesi yakalandı.

Yerel

Ordu'da şüphe üzerine durdurulan bir araçta çok sayıda silah, mühimmat, polis yeleği ve şapkası ile telsiz ele geçirildi. Gözaltına alınan...

Yerel

Ordu’nun Ünye ilçesinde kullandığı kamyonetin kaldırıma çarpıp takla attığı kazada yaşamını yitiren Metin Türk (30), toprağa verildi. Türk’e geçen yıl...

Yerel

Ordu'nun Ünye ilçesinde kaldırıma çarparak takla atan kamyonetin sürücüsü Metin Türk hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Yerel

Ordu’nun Ünye ilçesinde 15 kişinin konakladığı 4 yıldızlı bir otele 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Polis, şüphelileri yakalamak için...

Yerel

Karadeniz Sahil Yolu üzeri, Samsun-Ordu yolu tünel çıkışında alev alan araç, 10 dakika sürmeden tamamen küle döndü.

Yerel

Ordu'nun Gölköy ilçesinde bulunan bir restoranda çıkan silahlı kavgada Tayfun Yılmaz isimli kişi, göğsünden vurularak öldürüldü.

Zlider

Ordu merkezli 5 ilde düzenlenen tefecilik operasyonunda gözaltına alınan 8 kişiden 2’si tutuklandı.

Gündem

İYİ Parti'nin Ordu adayı AK Parti'nin eski milletvekili ve Erdoğan'ın talimatıyla görevinden istifa eden belediye başkanı Enver Yılmaz oldu.