Oy Haberleri

Oy haberleri ve güncel Oy gelişmeleri, Oy ile ilgili tüm video, Oy fotoğrafları ve Oy haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 2 adayın eşit oy alması nedeniyle yapılan itirazın ardından yeniden sayım yapıldı. Sayım sırasında geçersiz oy pusulalarının...

Gündem

Edirne'de bin 750 seçmenin kayıtlı olduğu Umurbey Mahallesi'ndeki muhtarlık seçimlerinde bir temizlik görevlisi, sayılmak üzere olan son sandıktan çıkan oyları...

Gündem

İYİ Parti'nin İBB Başkanı adayı Buğra Kavuncu, eşi ve kızıyla birlikte oy kullandığı sandıktan kendisine sadece 3 oy çıktı.

Gündem

TÜİK verilerine göre en fazla nüfusa sahip 10 ilçede sandıkların tamamı açıldı. İşte Türkiye'nin en büyük 10 ilçesinde partilere göre...

Gündem

Isparta'nın Aksu ilçesinde AK Partili Veli Kahraman, sadece 1 oy farkla CHP'li rakibi Mehmet Çetin'i geçerek belediye başkanı oldu.

Yerel

Antalya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına giden vatandaşlar, oyunu kullanıp Konyaaltı Sahili'ne gitti.

Gündem

Şanlıurfa Halfeti'de oy verme işlemi sırasında toplu oy kullanmak isteyen kişiler ile sandık müşahitleri arasında çıkan arbedede 3 kişi darbedildi.

Gündem

DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Meral Danış Beştaş, ikametgahının bulunduğu Diyarbakır'da da oyunu kullanamayacak.

Gündem

Ailesiyle birlikte İmece İlkokulu'nda oy kullanan AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum, açıklamalarda bulundu.

Gündem

ABB Başkanı Mansur Yavaş, eşiyle birlikte Ankara Ümitköy Anadolu Lisesi'nde oyunu kullandı. Yavaş oy kullandıktan sonra kısa bir açıklama yaptı.

Gündem

Yerel seçimlerde siyasi parti liderleri ve seçime aday olarak girenlerin oy kullanacağı yerler belli oldu.

Gündem

Ülke çapında gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde oy verme işlemi saat 07.00'de başladı.