Süper Kupa Haberleri

Süper Kupa haberleri ve güncel Süper Kupa gelişmeleri, Süper Kupa ile ilgili tüm video, Süper Kupa fotoğrafları ve Süper Kupa haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

PFDK, Süper Kupa'da finalinde yaşanan olaylar sonrası, Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray'a yönelik cezaları duyurdu.

Spor

Galatasaray, U19 takımıyla karşılaşmaya çıkıp sahadan çekilen Fenerbahçe maçı sonrası, Süper Kupa'yla ilgili tişörtleri satışa sundu.

Spor

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin maçtan çekilmesi ile tatil edilen Süper Kupa maçının ardından bir paylaşım yaptı.

Spor

Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesinin ardından tatil edilen Süper Kupa maçı, Avrupa ve dünya basınında çok büyük yankı buldu.

Spor

Süper Kupa Final karşılaşmasına Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe, U19 takımıyla çıktığı mücadelede 2. dakikada sahadan çekildi.

Spor

Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma kararı alan Fenerbahçe'nin, maç başladıktan sonra takımı sahadan çekeceği iddia edildi.

Spor

Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma kararı alan Fenerbahçe'de, takımın başında A Takım yardımcı antrenörlerinden olan Zeki Murat Göle olacak.

Sağlık

Son Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası galibi Fenerbahçe, yarın Şanlıurfa’da 2023 Süper Kupa maçı için karşı karşıya gelecek.

Spor

Şanlıurfa'da, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 7 Nisan'da karşı karşıya geleceği Süper Kupa, kentte hareketliliğin yaşanmasına neden oldu. Kupa maçı için uçak...

Spor

2023 Turkcell Süper Kupa maçında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Volkan Bayarslan hakemlik yapacak.

Spor

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, 7 Nisan'da oynanacak Süper Kupa mücadelesine u19 takımıyla çıkacaklarını açıkladı.

Spor

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçı için alabileceği muhtemel aksiyonlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.