THY Haberleri

THY haberleri ve güncel THY gelişmeleri, THY ile ilgili tüm video, THY fotoğrafları ve THY haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Türk Hava Yolları (THY), seçimlerde belirtilen şartlara uygun olan yolcuların biletlerinde değişiklik ve hiç kullanılmayan biletler için ise ücretsiz iade...

Ekonomi

Türk Hava Yolları, 65 yaş ve üzeri yolculara yurt içi seyahatlerde geçerli olmak üzere, yüzde 25 indirim sağlayacak.

Gündem

THY tarafından kurallara aykırı davranan 332 yolcu kara listeye alındı ve suç işleyenler yolcular hakkında dava açıldı.

Ekonomi

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, borsada işlem gören THY hisselerinin tarihi rekor kırdığını ifade etti.

Genel

Almanya'da havalimanlarında gerçekleştirilecek grev nedeniyle Türk Hava Yolları bazı uçuşlarını iptal ettiğini açıkladı.

Gündem

İstanbul-Antalya seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağına kalkışından kısa bir süre sonra yıldırım isabet etti.

Gündem

Türk Hava Yolları, tedbir amaçlı olarak yere indirdiği uçaklarından İran'da kalan Boeing 737 MAX 9 tipi 2 uçağını, ülkeden aldırdı.

Gündem

Lefkoşa-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları uçağı, uçakta polis tarafından aranan bir yolcunun bulunması nedeniyle Ercan Havalimanı'na geri döndü.

Gündem

İstanbul-Kahramanmaraş seferini yapan Türk Hava Yolları'na ait Airbus A319 tipi yolcu uçağına yıldırım isabet etti.

Gündem

Türk Hava Yolları(THY), olumsuz hava koşulları dolayısıyla yarın İstanbul Havalimanı'ndan planlanan kalkış ve varış olmak üzere toplam 41 seferin iptal...

Gündem

THY, Antalya Havalimanı kalkışlı-varışlı 11 seferin hava muhalefeti nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.

Yerel

İstanbul'un Çatalca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, araçta bulunan 3 THY pilotundan 2'si, feci şekilde hayatını kaybetti.