Tokat Haberleri

Tokat haberleri ve güncel Tokat gelişmeleri, Tokat ile ilgili tüm video, Tokat fotoğrafları ve Tokat haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Tokat'ın Turhal ilçesinde tefecilik, tehdit ve yağma suçlarına karıştıkları öne sürülen şüphelilere yönelik operasyonda 4 kişi tutuklandı.

Gündem

İYİ Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Şeref Menteşe'nin adaylığının düşürüldüğüne dair YSK kararı, kendisine ulaştırıldı.

Yerel

Tokat’ta bir otelin 3'üncü katında çıkan yangında, konakladığı odadaki pencereden atlayan Umut Muzaffer Gezen (20) ağır yaralandı.

Genel

Tokat Günebakan köyü heyelanlar sonucu iki ayrılmasının ardından 900 nüfuslu köyün boşaltılıp boşaltılmayacağı incelemeler sonrası belli olacak.

Yerel

Tokat'ın Erbaa ilçesinde polisin yaptığı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 5’i tutuklandı, diğeri adli kontrolle serbest bırakıldı.

Yerel

Tokat'ın Zile ilçesinde, husumetli iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada, Hasan Özer Kabay ve Salih Akarsu hayatını kaybetti.

Yerel

Tokat’ın Erbaa ilçesinde 11 ve 12 yaşındaki iki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan bakkal, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ekonomi

Denize kıyısı olmayan Tokat'tın Almus ilçesinde, başta Rusya olmak üzere Avrupa, Japonya ve Çin’e ihracat edilecek olan balıklar toplanmaya başladı.

Yerel

Tokat'ta kamyona arkadan çarpan minibüsteki 5 kişi hayatını kaybetti.

Yerel

Tokat'ta bir reklam firmasında çalışan işçi, Zile ilçesi Amasya Caddesi'ndeki bir binaya afiş asmak için, hiçbir tedbir almadan çatıdan aşağı...

Spor

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup ekiplerinden Manavgat Belediyespor Teknik Sorumlusu Ercan Kul, kırmızı kart gören takım kaptanı Tugay Tiryaki'yi tokatladı.

Yerel

Tokat’ın Erbaa ilçesinde husumetli olduğu muhtar Duran Keleş’i öldüren şahsın, cinayeti muhtarın şikayetini geri çekmediği için işlediği ortaya çıktı.