Trabzonspor Haberleri

Trabzonspor haberleri ve güncel Trabzonspor gelişmeleri, Trabzonspor ile ilgili tüm video, Trabzonspor fotoğrafları ve Trabzonspor haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Trabzonspor maçında yaşanan olaylar sonrası açıklama yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın....

Spor

Spor Hukukçusu Avukat Fatih Şaşıoğlu, Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi sonrası yaşanan olaylarla ilgili verilebilecek olası cezaları açıkladı.

Spor

FIFA Başkanı Gianni Infantino, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası sahada yaşanan skandal olaylarla ilgili açıklama yaptı.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası futbolculara saldıran 12 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Spor

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'a konuk olan Fenerbahçe, mücadeleden 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'ye Becao ve Bonucci'den müjdeli haber geldi.

Spor

Süper Lig'in 30. haftasında zirveyi ilgilendiren mücadele olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler oldu.

Yerel

Trabzonspor, kaleci Uğurcan Çakır’ın sağ kalça bölgesinde kas yaralanması tespit edildiğini duyurdu.

Spor

Alanyaspor, Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor'u mağlup ettiği maçta, yeşil sahalarda ender görülen bir gole imza attı.

Spor

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında Trabzonspor, Başakşehir'i 1-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Spor

Süper Lig'in 27. haftasında Yukatel Adana Demirspor'u ağırlayan Trabzonspor, Trezeguet'in golüyle 1-0 kazandı.

Spor

Süper Lig'in 26. haftasında Pendikspor'a konuk olan Trabzonspor, mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.