Tunç Soyer Haberleri

Tunç Soyer haberleri ve güncel Tunç Soyer gelişmeleri, Tunç Soyer ile ilgili tüm video, Tunç Soyer fotoğrafları ve Tunç Soyer haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, Tunç Soyer ile aralarında sorun varmış gibi bir algı oluştuğunu belirterek "Bu tuzağa lütfen kimse...

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bir araya gelen Tunç Soyer, Özel'in birlikte çalışmayı teklifi ettiğini, ancak kendisinin böyle bir talebinin...

Gündem

CHP tarafından yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, DEM Parti’den aday olacağı iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.

Gündem

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Cemil Tugay'ın belirlenmesinin ardından, mevcut başkan Tunç Soyer'den ilk açıklama geldi.

Gündem

‘Bir dönem daha aday olmak istiyorum’ diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, il başkanlığına aday adayı başvurusunu yaptı.

Yaşam

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yarından itibaren yeniden kenti etkisi altına alacak sağanak yağışlar için uyarıda bulundu.

Gündem

İçişleri Bakanlığı tarafından dün hakkında soruşturma başlatılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e, Seferihisar Belediye Başkanlığı yaptığı dönemle ilgili yeni...

Gündem

Osmanlı Devleti'ne ve son padişah Vahdettin’e hakaret ettiği gerekçesiyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında soruşturma başlatıldı.

Gündem

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kendisine sorulan 'aday mısınız?' sorusuna, "Net olarak aday adayıyım" yanıtını verdi.

Gündem

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Yargıtay'ın Anayasa Mahkemesi üyelerine suç duyurusunda bulunması sonrası 'direniş' çağrısı yaptı.