Yaralama Haberleri

Yaralama haberleri ve güncel Yaralama gelişmeleri, Yaralama ile ilgili tüm video, Yaralama fotoğrafları ve Yaralama haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

İstanbul'un Avcılar ilçesinde alacak meselesi yüzünden kuzenini tabancayla vurarak yaralayan şüpheli, polis tarafından yakalandı.

Gündem

İstanbul Ataşehir'de, aralarında husumet olan iki grup arasında tartışma sonrası çıkan silahlı kavgada, baba ve kızı vuruldu.

Yerel

Sivas'ta Mesut Özer'i tabancayla sırtından yaraladıktan sonra darbeden ve 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklu yargılanan şahıslar, serbest bırakıldı.

Yerel

Muğla'nın Milas ilçesinde okey oynarken arkadaşının taş çaldığını fark eden adam, eline aldığı ıstaka ile arkadaşını yaraladı.

Yerel

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir şahıs, kendisinden ayrılan dini nikahlı eski eşini tabancayla bacağından ve elinden vurdu.

Yerel

Mersin'de bir şahıs, alacağını tahsil etmek için gittiği iş yerinde Hülya Kırmızı'yı başından ve göğsünden vurduktan sonra makasla boğazını kesti.

Yerel

Adana'da 17 yaşındaki Samet Y.'yi, 'Ne bakıyorsun?' diye tepki gösterdikten sonra tabancayla sağ kolundan vuran 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yerel

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde 17 yaşındaki bir çocuk, tartıştığı arkadaşının boğazına çakı saplayarak ağır yaralandı.

Yerel

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir şahıs, kendisini daha önce darp eden kişiyi pompalı tüfekle bacaklarından vurarak yaraladı.

Yerel

Kocaeli'de bir şahıs, aynı caddede iş yeri olan 2 kadını, aralarında çıkan tartışmadan sonra tabancayla vurarak yaraladı.

Yerel

Bursa'nın Gürsu ilçesinde evinde ruhsatsız tabancayla eşini omuzundan vurarak yaralayan şahsın, emniyetteki ifadesi şoke etti.