Yunanistan Haberleri

Yunanistan haberleri ve güncel Yunanistan gelişmeleri, Yunanistan ile ilgili tüm video, Yunanistan fotoğrafları ve Yunanistan haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Edirne'de Yunanistan'a kaçmaya çalışan 2'si PKK/KCK, 3'ü FETÖ/PDY üyesi 5 şüpheli, Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3'ü FETÖ'cü 5 kişinin sınırda yakalandığını duyurdu.

Spor

Panathinaikos'ta Fatih terim ile yolların ayrılması gündemde. Yunan basını, tecrübeli teknik adamın ayrılık durumunda Al-Ahli’nin başına geçebileceğini belirtti.

Spor

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-2 berabere sonuçlanan Lamia maçından sonra Yunan hakemlere tepki gösterdi.

Dünya

Dünyaca ünlü Yunan kayakçı Konstantins Momtsis, Bulgaristan’da kayak yaptığı dağda düşen çığın altında kalarak yaşamını yitirdi.

Dünya

Yunanistan'ın ünlü iş insanlarından Christos Gialias, Batı Attika bölgesindeki Mandra banliyösünde vurulduktan sonra cesedi yakılarak öldürüldü.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Edirne'de Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 FETÖ mensubunun yakalandığını açıkladı.

Gündem

PASOK-KINAL'in Midilli Milletvekili Panagiotis Paraskevaidis, “Türkiye Adalar’a gelip Hamas gibi hepimizi katledecek” şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Gündem

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Türkiye'nin Erdoğan sonrası dönemine karşı ordu olarak hazırlanmaları gerektiğini açıkladı.

Gündem

Türk Tarih Kurumu eski Başkanı Yusuf Halaçoğlu, Ege Adalarının İtalya’ya kim tarafından bırakıldığını ve daha sonra Yunanistan'a nasıl geçtiğini açıkladı....

Gündem

Lozan Barış Antlaşmas'ına atıfta bulunan Yunanistan Dışişleri Bakanı Giorgos Gerapetritis, "Herhangi bir değişiklik söz konusu değildir ve asla olmayacaktır. Bu...

Dünya

Komşu ülke Yunanistan’da saat 13.16 sıralarında 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.