Akaryakıt Haberleri

Akaryakıt haberleri ve güncel Akaryakıt gelişmeleri, Akaryakıt ile ilgili tüm video, Akaryakıt fotoğrafları ve Akaryakıt haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Türkiye'de 100 yıldır faaliyet gösteren ve akaryakıt devi şirketlerin başında gelen Shell, market açmaya hazırlanıyor.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önümüzdeki yıl başında hayata geçirecekleri Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi ile akaryakıt tüketimini dijital olarak...

Ekonomi

TÜİK üretici enflasyonu verilerini açıkladı, akaryakıt ve alkole gelecek ÖTV zammı da belli oldu. Alkollü içki ve akaryakıtta ÖTV zammı...

Ekonomi

Temmuzda elektriğin yanı sıra akaryakıt, sigara ve alkol vergisine yüzde 20 zam geleceği belirtildi.

Ekonomi

Akaryakıt sektörü kaynaklarına göre yapılmayan zammın üstüne zam yapıldı. 24 Haziran Pazartesi gecesi benzine 2 lira 1 kuruş, motorine 1...

Ekonomi

21 Haziran'dan itibaren pompaya yansıması beklenen akaryakıt zammın ertelenmesinin ardından, zammın geleceği yeni tarih belli oldu.

Ekonomi

Akaryakıta bu gece yarısından itibaren gelmesi beklenen zamların idari tatil sebebiyle uygulanmayacağı öğrenildi.

Ekonomi

Otogazın (LPG) litre fiyatına yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere indirim yapılacak. Benzin ve motorinde ise fiyat değişimi beklenmiyor.

Ekonomi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) akaryakıt istasyonlarındaki satışlarda aynı tür akaryakıt için fiyat farkı uygulanmamasına ilişkin kararı yarın yürürlüğe girecek.

Ekonomi

Salı günü gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzin ve motorin fiyatlarına, 1.5 TL civarında indirim yapılması bekleniyor.

Ekonomi

Akaryakıt istasyonlarında aynı türden akaryakıtların farklı fiyattan satılmasına yönelik uygulamaya son verildi. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekonomi

Seçim öncesi EPDK'nın marj düzenlemesiyle indirim yapmak zorunda kalan rafineriler, bugün telafi yönünde adım atarak fiyatları yükseltti.