Akp Haberleri

akp haberleri ve güncel akp gelişmeleri, akp ile ilgili tüm video, akp fotoğrafları ve akp haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

AK Parti'den CHP'ye geçen Yalova Çiftlikköy Belediyesi'nin toplam borçlarının listesi, belediye binasına asıldı.

Gündem

SÖZCÜ yazarı İsmail Saymaz'ın "Şu an Cumhur İttifakı'nda mısınız?" sorusunu yanıtlayan YRP Lideri Fatih Erbakan, MHP'yi kızdıracak açıklamalar yaptı.

Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde, partilerin koltuk dağılımı belli oldu. Buna göre seçimi kazanan CHP, 90 Meclis üyesine ulaştı.

Gündem

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AK Parti'nin kalesi durumunda olan Şanlıurfa'yı, büyük fark atarak kazanacaklarını söyledi.

Gündem

Özel nitelikli kişisel verilerden bazılarının işlenebilmesine olanak sağlayan 8. Yargı Paketi'nin, fişlenmenin kapsamını genişletmek olduğu öne sürüldü.

Gündem

MHP eski milletvekili adayı ve Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Orhan Özbey, AK Partililere operasyon yapan Elazığ Emniyeti’ni FETÖ'cülükle ile suçladı.

Gündem

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde Büyük Birlik Partisi'nin Başkan Adayı Hamdi Cin'in adaylığı, AK Parti'nin itirazları sonrası düşürüldü.

Gündem

Niğde'nin Hacıabdullah beldesinden aday olan Babaoğlan Altun, konuşması sırasında jandarma komutanına "o.... ç....." dedi.

Gündem

Her fırsatta "ekonomist" olduğunu dile getiren Erdoğan'ın ekonomi politikalarını başarısız bulanların oranı da yüzde 62,8 olarak belirlendi.

Gündem

AK Parti'nin Ankara'da Mansur Yavaş'ın karşısına rakip olarak çıkardığı Turgut Altınok, kendisine soru yönelten bir yurttaşı provokatörlükle suçladı.

Gündem

Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen altın madeni faciasıyla gündeme gelen şirketi, AK Partili Binali Yıldırım'ın savunduğu video ortaya çıktı.

Gündem

TOKİ mağdurları, her fırsatta Murat Kurum'a dertlerini anlatmaya çalışırken, Gazeteci Barış Terkoğlu, Kurum'un 'hırsız diye çağırılan' tanıdığı AK Partili müteahhiti...