Altın Haberleri

altın haberleri ve güncel altın gelişmeleri, altın ile ilgili tüm video, altın fotoğrafları ve altın haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın sahiplerine yaptığı uyarılarda yakın gelecekte yaşanması muhtemel fiyat değişikliklerine vurgu yaptı.

Ekonomi

Türkiye’de bayram tatili devam ederken, altın fiyatları yeni tarihi zirveleri gördü. Altının ons fiyatı 2 bin 395 dolara yükseldi.

Ekonomi

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve piyasalar için 'köprüden önceki son çıkış' uyarısında bulundu.

Ekonomi

AK Parti'nin yenilgisiyle sonuçlanan seçimlerin ardından Dolar/TL ve altın fiyatları, yeni haftaya rekor kırarak başladı.

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın altın hamlesinin ardından flaş bir değerlendirmelerde bulundu.

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. Memiş, doların uçuşa geçeceği tarihi de açıkladı.

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gözde yatırım aracı olan gram altınla ilgili yatırımcıları üzecek haberi paylaştı.

Ekonomi

Altın fiyatları bu hafta rekor üstüne rekor kırdı. Gram altında yılbaşından bu yana yükseliş yüzde 15'e yaklaştı.

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "6 aydır söylüyordum..." diyerek peş peşe rekor kıran altın konusunda tavsiyelerde bulundu.

Ekonomi

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, kuyumculara giden gizli mesajı ortaya çıkardı. Mesajda '22 ayar 1 gram altının üretiminin yasaklandığı'...

Ekonomi

Son dönemde kuyumcu esnaflarının satacak çeyrek altın ve Cumhuriyet altını bulamadıkları belirtiliyor. İşte piyasalarda altın olmamasının nedenleri...

Ekonomi

Yılın son gününde altın fiyatları güne yükselişle başladı. Gram altın 1961 lira seviyelerinde işlem görürken, çeyrek altın fiyatları ise 3...