Antalya Haberleri

Antalya haberleri ve güncel Antalya gelişmeleri, Antalya ile ilgili tüm video, Antalya fotoğrafları ve Antalya haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

AFAD'ın açıkladığı verilere göre, Antalya'nın Kaş ilçesinin 8.44 kilometre açıklarında 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yerel

Antalya'nın Serik ilçesinde Fatih Yılmaz, boşanmak isteyen 3 çocuğunun annesi Nursel Yılmaz'ı av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti.

Genel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü verilerine göre; Antalya Havalimanı'nda mart ayında 1 milyon 312...

Yerel

Antalya'da seyir halindeyken motosikletinin kayması sonucu düşen ve kamyonet altında kalan sürücü Recep Gün'ün (30) kurtarıldıktan sonraki ilk sorusu, "Motosikletim...

Gündem

Antalya'daki teleferik kazasının yaşandığı anları cep telefonuyla kaydeden Nur Çeken ile annesi Rabia Küçük, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.

Gündem

Teleferik faciası sonrası tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ön bilirkişi raporunun hatalı olduğunu söyledi.

Gündem

Adalet Bakanı Tunç, Antalya'da gerçekleşen teleferik kazasıyla alakalı 13 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı.

Yerel

Antalya'da 1 kişinin öldüğü teleferik kazası İzmir'in Balçova ilçesinde yer alan Teleferik Tesisleri'nde de ziyaretçi sayısının azalmasına neden oldu. Seferlerin...

Gündem

Antalya’da 1 kişinin hayatını kaybettiği 7 kişinin yaralandığı teleferik kazasında, İçişleri Bakanlığı, Antalya Valiliği ve AFAD'dan açıklama geldi.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 1 kişinin hayatını kaybettiği teleferik faciasıyla ilgili olarak Antalya'ya heyet gönderdiklerini açıkladı.

Spor

Bisiklet tutkunları, Antalya'nın Kemer ilçesinin eşsiz manzarasında AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum'da bir araya gelecek.

Spor

Antalya'da yapılacak Bireysel ve Takımlar Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na katılacak ülke ve sporcu sayısı belli oldu. 21 Nisan Pazar günü...