Antalyaspor Haberleri

Antalyaspor haberleri ve güncel Antalyaspor gelişmeleri, Antalyaspor ile ilgili tüm video, Antalyaspor fotoğrafları ve Antalyaspor haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Süper Lig ekibi Antalyaspor'un 3 dönemlik transfer yasağı cezası, FIFA tarafından süresiz cezaya çevrildi.

Spor

Süper Lig'in 27. haftasında Antalyaspor'u ağırlayan Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 2-1 mağlup ederek liderliği geri aldı.

Spor

Antalyaspor'da kulüp başkanı Sinan Boztepe, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Boztepe, İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel ile ilgili de konuştu.

Spor

Süper Lig'in 24. haftasında Antalyaspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, Cengiz Ünder ve Batshuayi'nin golleriyle 3 puanı kopardı.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalyaspor'da attığı golün ardından yaptığı hareket nedeniyle kadro dışı bırakılan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel'in Türkiye'den ayrıldığını...

Spor

Antalyaspor'un teknik direktörü Nuri Şahin, kulüpte birikmiş alacaklarını bırakarak, Bundesliga devlerinden Borussia Dortmund'a transfer oldu.

Gündem

Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereira'nın oğlu Davi Pereira ile kayınpederi Walter Tilatti'nin ölümüne ve 2 kişinin yaralanmasına neden olan tutuklu...

Spor

Antalyaspor forması giyen Naldo'nun oğlu Davi ve kayınpederi Walter Tilatti'nin ölümüne neden olan kazada sürücü Fatih Karakaş için 32 yıl...

Spor

Antalyaspor karşılaşmasında Tayfur Bingöl ile tartışmasının ardından teknik direktör Burak Yılmaz tarafından oyundan alınan Eric Bailly'nin geleceği belli oldu.

Spor

Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Amartey, Colley, Masuaku, Ghezzal ve Aboubakar kamp kadrosunda yer almadı.