Atatürk Haberleri

Atatürk haberleri ve güncel Atatürk gelişmeleri, Atatürk ile ilgili tüm video, Atatürk fotoğrafları ve Atatürk haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Atatürk düşmanı Halil Konakçı, İlahiyatçı Cemil Kılıç'a açtığı davayı kaybetti. Kılıç, Konakçı'nın kendisine "sapık" demesi nedeniyle açtığı davada mahkeme, Konakçı'nın...

Gündem

Google'a "Mustafa Kemal Atatürk" diye yazıp arattığınızda Atatürk’ün fotoğrafı ve "Eski Türkiye Cumhurbaşkanı" ibaresinin çıkması, binlerce vatandaşı isyan ettirdi.

Gündem

Hizbullah destekçisi HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er, rezilce bir açıklama yaparak “Atatürk’ü sevmiyoruz, Sevmek zorunda mıyız?” dedi.

Gündem

Sevan Nişanyan, İstanbul’da okul müdürü İbrahim Oktugan’ın öğrenci tarafından öldürülmesini desteklerken, yaptığı açıklamada, Mustafa Kemal Atatürk’e de saldırdı.

Genel

Beşiktaş'ta, 10 Kasım'da, Cuma Namazı hutbesinde Atatürk'e dua edilmesine tepki göstererek camiden çıkan ve sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Atatürk'e...

Gündem

Adana'da tartıştığı şahıs tarafından darbedilen ve ofisindeki Atatürk portresine hakaret edilen veteriner hekim, uzlaşmayı kabul etmedi.

Gündem

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu‘ndaki ilk konuşmasında bir kez daha “Atatürk ve İstikbal Göklerdedir” diyerek Türkiye'yi onurlandırdı.

Gündem

Sözlerinde Atatürk'ün adının geçmemesi nedeniyle tartışma yaratan “Türkiye Yüzyılı” marşı, bedelli er ve sözleşmeli erler için yapılan yemin törenlerinde de...

Zlider

Osmaniye’de, Atatürk ve şehitlere sosyal medyada hakaret eden Y.B. (21) ile ağabeyi M.B. (23) tutuklandı.

Spor

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, Suudi Arabistan'da iptal edilen Süper Kupa maçının ardından Instagram hesabından müthiş bir paylaşım yaptı.

Spor

Riyad'daki Süper Kupa maçı öncesi Atatürk tişörtüyle çıkma talebi reddedilen Galatasaray ve Fenerbahçe maça çıkmama kararı aldı.

Spor

Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçı öncesi Galatasaray Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkılmasına izin verilmezse sahaya çıkmayacağını duyurdu.