Aziz yıldırım Haberleri

aziz yıldırım haberleri ve güncel aziz yıldırım gelişmeleri, aziz yıldırım ile ilgili tüm video, aziz yıldırım fotoğrafları ve aziz yıldırım haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasındaki buzlar eriyor. Yıldırım'ın, seçim döneminde verdiği en büyük vaadini gerçekleştirmek için harekete geçtiği...

Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda resmi olmayan sonuçlara göre Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi.

Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve başkan adayı Aziz Yıldırım'ın canlı yayında kendisi ile ilgili konuşmalara yanıt...

Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve başkan adayı Aziz Yıldırım, 6 yıl sonra canlı yayında bir araya geldi. Yayında Yıldırım ve...

Spor

Fenerbahçe'nin olaylı seçiminde Genel Kurul'u terk eden Aziz Yıldırım, başkan adaylığından çekileceği yönündeki iddiaları yanıtladı.

Spor

Seçimdeki gerginlik nedeniyle stadyumdan ayrılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün saat 13.30'da ofisinde basın açıklaması yapacak.

Spor

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda gerginlik meydana gelirken başkan adayı Aziz Yıldırım, stadyumu terk etti.

Spor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım, Sarı-Lacivertlilerin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun basın açıklamasındaki sözlerine sert tepki gösterdi.

Spor

Sarı lacivertli kulübün 8-9 Haziran'da düzenleyeceği seçimli genel kurulu öncesi başkan adaylarının kesinleşen yönetim kurulu listeleri açıklandı.

Spor

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Ali Koç ve ekibinin Jose Mourinho ile anlaşması sonrasında ilk kez açıklamada bulundu.

Spor

Sarı lacivertli takımda başkan adayı Aziz Yıldırım'ın görüştüğü Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'den talebi belli oldu.

Spor

Fenerbahçe'de 6 yıl aranın ardından yeniden başkanlık için yarışacak Aziz Yıldırım, kendisini televizyon yayınına çağıran Ali Koç'a yanıt verdi.