Baba Haberleri

baba haberleri ve güncel baba gelişmeleri, baba ile ilgili tüm video, baba fotoğrafları ve baba haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Kocaeli'nde 31 Mart seçimlerinde muhtarlığı kazanan Hasan Erdöl’ün muhtarlığı, babasıyla aynı ismi taşıdığı gerekçesiyle düşürüldü.

Yerel

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde zihinsel engelli Kamil Yıldırım, eline odunla vuran babası Süleyman Yıldırım'ın bıçaklayarak öldürdü.

Magazin

24 gün önce annesini kaybeden ünlü oyuncu Zafer Algöz, yeni bir acıyla sarsıldı. Algöz, babası Cevdet Algöz'ü de kaybettiklerini duyurdu.

Yerel

Antalya'da falezlerden düşerek hayatını kaybeden 24 yaşındaki Berkhan Oğuz'un babası Ebubekir Oğuz, oğlunun cesedi başında uzun süre bekledi.

Yerel

Adana'da uyuşturucu bağımlısı 38 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı oğlu Hazım Evren'i öldüren babadan acı mesaj geldi.

Yerel

Adana’da, uyuşturucu için para isteyen oğlunu öldüren baba, "200 lira verdim. 100 lira daha istedi. Veremeyeceğimi söyleyince, satırla saldırdı" dedi.

Yerel

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, Fakı Akar ve kızı Ayşegül Akar hayatını kaybetti.

Yerel

İzmir'in Karabağlar ilçesinde babasını sırtından bıçaklayarak öldüren Bora İnan'ın, emniyette verdiği ifade ortaya çıktı.

Yerel

Trabzon'da oğlu Hasan Emral'ı tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden baba Pirali Emral'ın , borç yüzünden oğluyla tartıştığı ortaya...

Yerel

Trabzon’da Pirali Emral isimli şahıs, tartıştığı oğlunu vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Yerel

Şanlıurfa'da kullandığı otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu 5 çocuğu ve eşinin ölümüne neden olan baba Hasan Çetin tutuklandı.

Genel

Şanlıurfa'da kullandığı otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu 5 çocuğu ve eşinin hayatını kaybetmesiyle ilgili gözaltına alınan baba Hasan Çetin tutuklandı.