Başakşehir Haberleri

başakşehir haberleri ve güncel başakşehir gelişmeleri, başakşehir ile ilgili tüm video, başakşehir fotoğrafları ve başakşehir haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir, 2. ön eleme turu ilk maçında kendi sahasında ağırladığı La Fiorita'yı 6-1 mağlup etti.

Spor

Fenerbahçe, Trabzonspor ve RAMS Başakşehir'in UEFA müsabakalarındaki 2. eleme turu rövanş maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Spor

Trabzonspor'un Avrupa Ligi'nde Ruzomberok ile oynayacağı maçı Bastian Dankert, Başakşehir'in Konferans Ligi'ndeki La Fiorita karşılaşmasını Milos Boskovic yönetecek.

Spor

Başakşehir'in, Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi La Florita oldu.

Güvenlik

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nce Başakşehir'de düzenlenen operasyonda ünlü markalarının taklidi olan 31 bin 760 şişe parfüm ele geçirildi. Ele geçirilen sahte...

Yerel

İstanbul Başakşehir'de 18 Haziran günü 16.00 sıralarında Ziya Gökalp Mahallesi’nde bir cadde üzerinde üç kişinin bir at arabası üzerinde yolculuk...

Yerel

Başakşehir’de iş yerinde patlama sonrası çıkan yangında bir kişi yaralandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken patlama anı ve bir çalışanın...

Spor

Süper Lig'in 24. haftasında İstanbulspor'u konuk eden RAMS Başakşehir, Piatek'in golleriyle rakibini 2-0 mağlup etti.

Spor

Süper Lig ekibi Başakşehir, Gine-Bissau'lu savunma oyuncusu Edgar Ie ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Gündem

Başakşehir'de düzenlenen sahte parfüm operasyonunda 3 kişi gözaltına alınırken, piyasa değeri 22 milyon lira olan sahte parfüm ele geçirildi.

Spor

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, Eden Karzev’e para cezası verildiği ve oyuncunun kariyerine yurt dışında sürdürmesi uygun görüldüğü belirtildi.

Yerel

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde cani ruhlu biri, sitenin asansöründe kediyi tekmeleyip ezdikten sonra takip edip öldürdü.