Belediye başkan adayı Haberleri

belediye başkan adayı haberleri ve güncel belediye başkan adayı gelişmeleri, belediye başkan adayı ile ilgili tüm video, belediye başkan adayı fotoğrafları ve belediye başkan adayı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

AK Parti iktidarının göz yummasıyla mülteci ülkesi haline gelen Türkiye'de, Afganistan Dernekleri Başkanı Ezatullah Sadat, Beylikdüzü Belediye Başkanı adayı oldu.

Gündem

31 Mart seçimleri için aday belirleme çalışmalarını sürdüren CHP'de, İzmir'in Buca ilçesinin Belediye Başkan Adayı belli oldu.

Gündem

Saadet Partisi, 31 Mart seçimleri öncesi Elazığ, Uşak, Isparta, Trabzon ve Isparta illerinin belediye başkan adaylarını açıkladı.

Gündem

Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi, 2'si il, 53'ü ilçe olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.

Gündem

Meral Akşener'in Tuzla Belediye Başkan Adayı olarak ilan ettiği İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Akın Gürkan, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Gündem

CHP'de 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimin hazırlıkları devam ederken, Parti Meclisi, 250 belediye başkan adayının belirlenmesi için bugün toplayacak.