Boykot Haberleri

boykot haberleri ve güncel boykot gelişmeleri, boykot ile ilgili tüm video, boykot fotoğrafları ve boykot haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Yiyecek içecek fiyatlarının fahiş oranda artmasına tepki gösteren yurttaşlar, cumartesi ve pazar kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı.

Ekonomi

İsrail merkezli Arbel Metals, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Netanyahu'ya yönelik tepkilerinin ardından, Türkiye'ye hurda metal ihracatını durdurduğunu duyurdu.

Gündem

İstanbul Barosu, fahiş fiyatları gerekçe göstererek, tüm avukatları adliyedeki işletmelerden alışveriş yapmamaya davet etti.

Dünya

Filistin Sendikalar Federasyonu, İsrail’in vahşi saldırılarını durdurmak için bir kez daha dünya işçi sınıfına ve halklarına acil dayanışma çağrısı yaptı.

Gündem

Ağustos ayında bin 301 kez şirketlere teşvik verilmesi kararlaştırıldı. Teşvik verilen şirketler arasında TBMM ve kamu kurumlarının İsrail’in Gazze’ye saldırılarını...

Gündem

İsrail askerlerine kahve gönderdiği iddia edilen Kurukahveci Mehmet Efendi'ye sosyal medyadan boykot başlatılmasının ardından açıklama yapıldı.