Can Atalay Haberleri

Can Atalay haberleri ve güncel Can Atalay gelişmeleri, Can Atalay ile ilgili tüm video, Can Atalay fotoğrafları ve Can Atalay haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

25 Mart'ta gerçekleştirilecek Yargıtay Başkanlık seçiminde AYM'nin Can Atalay hakkındaki kararı uygulamayan Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı Muhsin Şentürk'ün de...

Gündem

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, CHP ve Can Atalay’ın avukatlarının Anayasa Mahkemesi'ne yaptığı başvuru hakkında verdiği kararı değerlendirdi.

Gündem

Gazeteci Nuray Babacan, bugünkü yazısında milletvekilliği düşürülen Can Atalay'ın durumunu köşesine taşıdı. Babacan, Anayasa Mahkemesi'nin vereceği kararın, her şeyi sil...

Gündem

Türkiye İşçi Partisi, Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesinin yok hükmünde olduğunun tespit edilmesi için AYM'ye başvurdu.

Gündem

CHP, TİP Hatay Milletvekili Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesinin iptali için AYM'ye başvurdu.

Gündem

AYM kararına rağmen Yargıtay kararıyla Can Atalay’ın milletvekilliğinin Meclis’te düşürülmesini protesto etmek isteyen avukatların adliye içinde toplanması yasaklandı.

Gündem

CHP'li Murat Emir, TİP Milletvekili Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin olarak, "Meclis’te de alanlarda da mücadelemizi vereceğiz" dedi.

Gündem

Can Atalay hakkındaki skandal kararla ilgili konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Dün yaşanan şey anayasanın yok sayılmasıdır." dedi.

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vekilliği düşürülen Can Atalay ile ilgili skandal bir açıklama yaptı. Bahçeli, "adalet yerini bulmuştur" dedi.

Gündem

CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın, Can Atalay kararıyla ilgili, "Katibin konuşulması duyulmadı, kararın bağlayıcılığı yok" dedi.

Gündem

TİP Milletvekili Can Atalay hakkında, Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin verdiği kararın Meclis'te okunmasıyla birlikte, Atalay'ın vekilliği resmen düşürülmüş oldu.

Gündem

Canlı yayında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, "Can Atalay kararı bugün veya bu hafta Meclis'te okunarak milletvekilliği...