Çanakkale Boğazı Haberleri

Çanakkale Boğazı haberleri ve güncel Çanakkale Boğazı gelişmeleri, Çanakkale Boğazı ile ilgili tüm video, Çanakkale Boğazı fotoğrafları ve Çanakkale Boğazı haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Çanakkale Boğazı, fırtına ve kar yağışıyla birlikte düşen görüş mesafesi nedeniyle, çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Yerel

Çanakkale Boğazı'nda kötü hava koşulları ve akıntı nedeniyle boğaz trafiği, çift yönlü geçici olarak durduruldu.

Çevre

Çanakkale'de etkili olan yoğun sis yüzünden görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle saat 02.00 itibariyle boğaz trafiği çift yönlü geçici olarak askıya...

Çevre

Çanakkale Boğazı'nda, gemi trafiği, sis kaynaklı olumsuz hava koşulları nedeniyle çift yönlü, geçici olarak askıya alındı.

Çevre

Çanakkale Boğazı, bölgede etkili olan sis nedeniyle saat 09.00 itibarıyla gemi trafiğine çift yönlü olarak trafiğine kapatıldı.

Yerel

Çanakkale Boğazı'ndaki gemi trafiği, saat 15.15 itibariyle olumsuz hava koşulları nedeniyle çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

Gündem

Çanakkale Boğazı, fırtınanın etkisini kaybetmesinin ardından transit gemi geçişlerine açıldı, durdurulan yerel feribot seferleri de yeniden yapılmaya başlandı.