Chp Haberleri

chp haberleri ve güncel chp gelişmeleri, chp ile ilgili tüm video, chp fotoğrafları ve chp haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

AK Parti'den CHP’ye geçen Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Belediye Başkanı Ali Erdoğan, belediye borçlarını binaya astı.

Ekonomi

CHP, asgari ücretin 3 ayda bir güncellenmesi ve en düşük emekli maaşının asgari ücret düzeyine yükseltilmesi için TBMM'ye kanun teklifi...

Gündem

CHP Niğde Milletvekili Gürer, emeklilere verilen bayram ikramiyesinin asgari ücrete yükseltilmesi için kanun teklifi verdi.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmeye yönelik eleştirilerine yanıt verdi.

Gündem

Belediye Meclisi toplantısında MHP'li bir üye ile tartışan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Ülkü ocakları diye partinizin elemanlarını doldurmuşsunuz"...

Gündem

AK Parti'den CHP'ye geçen Yalova Çiftlikköy Belediyesi'nin toplam borçlarının listesi, belediye binasına asıldı.

Gündem

TBMM'deki Milletvekili sayısı 126’ya çıkan CHP’ye hem belediye başkanları hem de milletvekilleri arasından yeni katılımlar bekleniyor.

Gündem

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün tutuklanmasının ardından ilçede başkan vekilliğine CHP meclis üyesi Refik Emre Altekin getirildi.

Gündem

Türkiye siyasi durum araştırması yapan AREA’nın üst yöneticisi Murat Karan, CHP’nin yükselişinin sürdüğünü, AK Parti’nin ikinci parti olduğunu söyledi.

Gündem

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti iktidarına 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı'nı açma çağrısında bulundu.

Gündem

İYİ Parti'den istifa ettikten sonra CHP'ye katılan Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun yeni rozeti, CHP Lideri Özgür Özel tarafından takıldı.

Gündem

CHP Lideri Özgür Özel’in bugün Meclis’te yapacağı grup toplantısında partisine katılması beklenen iki milletvekiline rozet takacağı öğrenildi.